KLIENT ERFARINGER

Mail fra en klient, som var i klinikken, for at slippe den overdrevne kontrol, som var ved at ødelægge hendes ægteskab / familie.

Hej Janni.

Jeg var hos dig for et par uger siden for at få hjælp til at håndtere min trang til kontrol.

Hver eneste dag glæder jeg mig over resultatet af din behandling. Det er helt utroligt, så effektivt hypnose er. Alle billeder fra behandlingen er printet i min erindring, og jeg henter dem tit frem og glæder mig over dem. Min trang til kontrol er helt væk. Jeg tænker slet ikke over, hvor min mand skal hen, når han går ud af døren, for jeg har fundet den tillid, jeg før manglede. Jeg mærker tydeligt, at jeg ikke bruger energi på det længere, og det er meget befriende. De andre ting i min rygsæk, som jeg smed væk den dag, har jeg heller ikke set noget til siden. Alt i alt en helt uventet effektiv behandling.

Tusind tak for hjælpen.

Kærlig hilsen

 

Vi er netop kommet hjem fra en uges campingferie, og hvor jeg normalt har svært ved at slippe børnene af syne, og hele tiden tjekker hvor de er, har jeg i denne ferie kunne slappe meget mere af. Det var ok, at de løb med nye bekendtskaber “hjem”. De kunne lege i poolområdet i timevis, uden at jeg blev urolig og følte trang til at tjekke. Jeg var helt tryg ved, at hvis der var problemer, skulle de nok finde mig. Endnu engang følte jeg den tillid, jeg fik med hjem fra din behandling. :-))))

Tusind tak.